Verenigingsblad:
jaargang 28, nummer 4

Bijeenkomst van dinsdag 9 april 2019

Op deze bijeenkomst houden we een nabespreking van de tentoonstelling van 8-10 maart 2019 bij Tuincentrum de Biezen, met een uitgebreide Foto-beamer presentatie van de show.

Verslag bijeenkomst 5 maart 2019

We hebben een drukke avond, dus we beginnen meteen. Als eerste het trieste overlijden van Nel, de vrouw van Thei. We zijn met een paar personen naar de afscheidsdienst geweest.

Daarna gaan we over op de jaarvergadering van 2018.

Verslag secretaris over 2018
Daarbij mogen we vasstellen dat het leden aantal stijgende is.
Het verslag wordt goedgekeurd door de leden
Financieel verslag van de penningmeester over 2018
Onze financiën zien er goed uit.
Kascontrole commissie Koos en Gerard, hebben geen bijzonderhden aangetroffen.
Financieel verslag wordt goedgekeurd,
Vooruitblik; laten we het gezellig hebben.

We gaan verder met het regelen van de show. Als ik dit schrijf, ben ik net thuis van het tuincentrum. Net als de vaste opbouw en afbraak ploeg.  De show zit er weer op, we hadden een mooie show volgens vele bezoekers. Het weer was niet om over naar huis te schrijven. Het was erg nat en stormachtig. Maar ondanks dat, wisten toch veel mensen de weg naar het tuincentrum te vinden. Het was wederom gezellig.
De oppotdagen komen te vervallen. Ook het NOV weekend, dat staat gepland op zaterdag 6 april ( van 10.30 uur tot 15.00 uur) en zondag 7 april (van 11.00 uur tot 15.00 uur). In zaal Parkzicht.
Na de koffie pauze kijken we nog even binnen bij enkele kwekerijen. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Overdekt met een normale kas ; maar ook met een dak van gaas of alleen maar regendoek, om de regen en het felle zonlicht tegen te houden. Geen dichte zijkanten, maar lekker open voor de wind.  Och, wat maakt het uit, als de planten het maar naar de zin hebben.

Onze avond is eigenlijk al weer vlug voorbij. De loterij en dan opruimen en naar huis.  Hopelijk tot in het april weekend van de NOV, of anders tot 9 april. Dan praten we nog even na over de show en kijken we naar foto's. 

 

Plantbespreking 5 maart 2019
foto's Herman ter Borch

Klik de foto aan om te vergroten

Alle planten stonden ook op de show zie de speciale pagina Tentoonstelling 2019, onder Tentoonstellingen

 

Bijeenkomsten:
Sociaal Cultureel Centrum “Parkzicht”,
Dierdonkpark 6,
Helmond
Sponsoren :